where swing is the thing

Bands

Op dit moment kunt u deze ensembles boeken via Stichting Twenter Stichting Tainment.  Opdrachtgevers en kleine podia Belangstellenden kunnen telefonisch, schriftelijk of via e-mail een verzoek indienen voor een optreden. Na het optreden ontvangt de opdrachtgever een gespecificeerde factuur. De stichting is niet BTW-plichtig. De factuur dient binnen veertien dagen te worden voldaan. De opdrachtgever is niet verantwoordelijk voor de afdracht van loonbelasting en sociale premies. Op de pagina "Contact" worden de contactgegevens vermeld. De stichting staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 08154995.

Duo Deux Pièces

.Dit energieke duo, met zangeres Marijke van Voorst en gitarist Ton Karmiggelt, swingt van het begin tot aan het einde van een optreden Het repertoire bestaat, naast nummers uit The American Songbook, uit poprepertoire zoals van The Beatles, Sting, Krezip, Mathilde Santing, Madeleine Peyroux, Robbie Williams en Gare du Nord. Het duo heeft een eigen website met meer informatie en geluids- en video-opnamen.

Trio Charlaton

De twee gitaristen, Charles Corstjens en Ton Karmiggelt met op bas Jos Sueters, spelen een mix van de muziek van gitaristen, als Django Reinhardt, Chet Atkins en Les Paul. Het repertoire is het best samen te vatten als Main Stream afgewisseld met zigeuner jazz. Veel van de stukken worden tweestemmig, soms driestemmig, gezongen. Trio Charlaton brengt een bijzonder dynamisch programma . In september 2022 werd het oorspronkelijke duo uitgebreid tot een trio met bassist Jos. Actuele foto's en geluidsopnamen worden nog toegevoegd. Klik op het linker icoon hieronder voor een Youtube opname van Charlaton als duo.

Lazy Sunday Café

Zangeres Marijke van Voorst wordt begeleid op gitaar door Ton Karmiggelt, op bas door André van Zanten en op slagwerk door Ruud van der Toorn. De vier muzikanten spelen jazzy pop, poppy jazz en liedjes uit The American Song Book.

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Print
Mix
Email