where swing is the thing

Over Stichting Twenter Tainment

De muzikanten zijn getalenteerde amateurs die graag meer podiumervaring willen opdoen, naast professionele musici. Over het algemeen betreft het optredens met een laag volume aan geluid. Vaak wordt er opgetreden horecagelegenheden. Vanaf eind 2020 zijn er optredens in de door de stichting opgerichte en ontwikkelde Global Virtual Jazzclub (meer hierover vindt u bij Projecten).

Uit een kern van muzikanten kunnen ensembles worden ingehuurd voor allerlei evenementen, als recepties, dinerdansants, verjaardagsfeesten, open huis feesten, tuinfeesten, buurtfeesten, productpresentaties. Hiervoor gelden andere tarieven. Ook hiervoor ontvangen de muzikanten alleen een vergoeding voor gemaakte kosten.

Financi├źn
De stichting wordt gefinancierd door optredens van de eigen ensembles voor particulieren en bedrijven, door donaties en andere bronnen van inkomsten.

Opdrachtgevers en kleine podia
Belangstellenden kunnen telefonisch, schriftelijk of via e-mail een verzoek indienen voor een optreden. Na het optreden ontvangt de opdrachtgever een gespecificeerde factuur. De stichting is niet BTW-plichtig. De factuur dient binnen veertien dagen te worden voldaan. De opdrachtgever is niet verantwoordelijk voor de afdracht van loonbelasting en sociale premies. Op de pagina “Contact” worden de contactgegevens vermeld.

De stichting staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 08154995.